Vlot huren

Bekijk hieronder al onze elektrische voertuigen. Op zoek naar iets anders, scrol door naar onze Arrangementen en laat je inspireren op de Route pagina. Grote groepen (meer dan 10 personen) adviseren we om contact met ons op te nemen voor een voorstel op maat.

 

 

Stephan Stoffer Goes

Goed geregeld! Aardige kerel die ons hielp, uitgebreide informatie ontvangen voorafgaande de tocht, en dik 2 uur kunnen steppen langs een vooraf uitgestippelde route. Gaan we deze zomer zeker nog een paar keer doen!

Murat Nederland

Leuke tocht gemaakt op de e-chopper, alles prima verzorgd

Kiran Almere

Perfect geregeld, keurige ontvangst en uitleg! We hebben de route ingeladen op onze mobiele telefoon en konden de hele dag op de e-choppers rijden.Pluspunt gratis parkeren

Jeffrey de Grip Nederland

Vandaag een +/- 2 uur durende tocht gemaakt op de elektrische steps. Bij aankomst stond de eigenaar ons al op te wachten en waren de steps direct vertrekklaar. Na een korte uitleg zijn wij onze tocht gestart en hebben we door de polders en langs de Oosterschelde een prachtige route afgelegd met geweldige vergezichten. De route was ons van te voren aangereikt door de eigenaar en leidde ons langs “het loze vissertje” waar we een korte pitstop hebben gemaakt voor een drankje. Dikke aanrader en voor herhaling vatbaar!

Kom je er even niet uit? Bekijk hier de meest gestelde vragen

Hoe maak ik een reservering

Op onze verhuurpagina vindt je per voertuig onderaan de pagina onze reseveringsmodule. Kom je er niet op, ga dan naar Contact en laat je gegevens voor ons achter, wij nemen zsm contact met je op.

Wat zijn de prijzen?

Tijdens het reserveringsproces kies je de huurperiode en het systeem geeft direct de beschikbare voertuigen en prijzen aan.

Is er groepskorting mogelijk?

Ja, neem hiervoor contact met ons op voor een offerte op maat.

Wat moet ik doen als ik pech krijg?

Wij doen ons uiterste beste om onze voertuigen in topkwaliteit te houden maar een pechgeval kan natuurlijk gebeuren. Meld dit direct bij ons.
Je kunt dit eenvoudig doen door ons te bellen en wij zullen dan zo snel mogelijk assisteren.

Kan ik na sluitingstijd inleveren?

Nee, onze openingstijden staan vermeld op de website en in de huurvoorwaarden. Zorg ervoor dat je op tijd terug bent. Mocht je het niet halen, bel ons dan direct voor een oplossing ter plaatse.

Annuleringsvoorwaarden

Als je het zorgeloos rijden pakket hebt gekozen, kun je tot 24 uur voor aanvang gratis annuleren of omboeken.

Hulp nodig?

Mail of stuur ons een whatsapp bericht!

Terugbelverzoek

Wilt u door ons worden teruggebeld?